Η Φιλαρμονική Ιθάκης στο 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών & Ορχηστρών στην Αθήνα

Σας ενημερώνουμε σχετικά με τις εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσει η Φιλαρμονική μας, στα πλαίσια του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών & Ορχηστρών στην Αθήνα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΪΟΥ 2019 & ΩΡΑ : 12:00

Παράλληλη δράση του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής θα αποτελέσει η Παρέλαση Φιλαρμονικών από την Πλατεία Μοναστηρακίου μέχρι την Πλατεία Συντάγματος. Οι Μπάντες, σε όλο το μήκος του εμπορικότερου δρόμου, του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, στην οδό Ερμού, θα παιανίζουν θριαμβευτικά εμβατήρια (Marcie Trionfale), αλλά και εθνικά εμβατήρια με φόντο την Βουλή των Ελλήνων, όπου η παρέλαση θα λάβει τέλος.

Η παρέλαση Φιλαρμονικών, αποτελεί προπομπό του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών & Ορχηστρών. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, ο Σύνδεσμος διοργανώνει το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, Χορωδιών και Ορχηστρών το τριήμερο 3, 4 & 5 Μαΐου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.


ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΪΟΥ 2019 & ΩΡΑ : 19:00

Η Συναυλία της Φιλαρμονικής μας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρεια Αττικής και του Δήμου Αθηναίων.

Αύριο Πέμπτη 11/04/2019 με νεότερη ανακοίνωση μας θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τον τρόπο προμήθειας και τις τιμές των εισιτηρίων.

Σας ευχαριστούμε

Από το Δ.Σ. του Κ.Ο.Ι.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…