Συναυλία αφιέρωμα στο Νίκο Καββαδία από το Μουσικό Σχολείο Αλίμου

Τα ταξίδια του αγαπημένου ποιητή της θάλασσας Νίκου Καββαδία ζωντανεύουν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ. από τους μαθητές των Μουσικών Σχολείων Αλίμου και Αθήνας, με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής (Κεντρικός Τομέας Αθηνών).

 

Στη μουσική εκδήλωση συμμετέχει το «Σύνολο Σύγχρονου Ελληνικού & Ξένου Δημοφιλούς Ρεπερτορίου» του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, η Χορωδία Μουσική Σχολείου Αλίμου και η Χορωδία Α' Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Αθήνας. Θα ακουστούν τραγούδια των Θάνου Μικρούτσικου, Μαρίζας Κωχ, Ξέμπαρκων, Γιάννη Νικολάου, Μιχάλη Τρανουδάκη και Γιάννη Σπανού.

Η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Ερμίνα Κυπριανίδου αναφερόμενη στην πρωτοβουλία είπε ότι πρόκειται για μια «ξεχωριστή μουσική βραδιά, γιατί τα παιδιά έχουν το δικό τους μοναδικό τρόπο να προσεγγίζουν την τέχνη και τους μεγάλους δημιουργούς». Πρόσθεσε ότι η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας στήριξε τη λειτουργία των μουσικών σχολείων χρηματοδοτώντας την αγορά μουσικών οργάνων και ηχητικού εξοπλισμού.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου, για τη διάθεση των οποίων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται το www.mousalim.gr ή να καλούν στο 210 99 63 561 (Μουσικό Σχολείο Αλίμου) & 213 2063541 (Περιφέρεια Αττικής).

 

 

Πηγή: ΑΠΕ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…