πριν από 2 χρόνια

Πέμπτος κύκλος διεθνών σεμιναρίων της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας

Ο πέμπτος κύκλος των διεθνών σεμιναρίων της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας (ΦΕΚ), τα οποία λαμβάνουν χώρα το φθινόπωρο κάθε χρόνου από το 2014, διοργανώνεται από κοινού με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (ΚΟΑ) στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Δικαίωμα στη Μουσική». Το πρόγραμμα της ΚΟΑ έχει στόχο να δώσει πρόσβαση σε όλους στη μουσική εκπαίδευση και συνδυάζεται με το  έργο της ΦΕΚ, η οποία βάσει καταστατικού προσφέρει τα τελευταία 178 χρόνια δωρεάν μουσική εκπαίδευση σε όλους.

Οι εκπαιδευτικές δράσεις του 6ου κύκλου του προγράμματος «Δικαίωμα στη Μουσική» θα δώσουν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να διδαχτούν τις πλέον σύγχρονες τεχνικές εκτέλεσης –τόσο από άποψης τεχνικής όσο και έκφρασης. Παράλληλα, προβλέπεται συμμετοχή σε μουσικά σύνολα που θα αποτελούνται τόσο από σπουδαστές του σεμιναρίου όσο και από μουσικούς της ΚΟΑ και διοργάνωση συναυλίας για τη λήξη του προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση για συμμετοχή στο σεμινάριο. Υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός συμμετεχόντων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι να συμπληρωθεί συγκεκριμένος αριθμός ανά τάξη οργάνου.

Εκπαιδευτικές δράσεις και μαθήματα: κάθε απόγευμα 5 μ. μ. με 9 μ. μ. από Κυριακή 11 έως και Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018.

Συναυλία: Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 στις 8 μ. μ. Είσοδος ελεύθερη.

Τόπος: Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας, Νικηφόρου Θεοτόκη 10, 49100 Κέρκυρα.

Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ ανά συμμετέχοντα. Οι ακροατές μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα και τις δράσεις δωρεάν.

Πληροφορίες: Σπύρος Κακαρούγκας, Υπαρχιμουσικός ΦΕΚ

Αιτήσεις: Κατατίθενται στο γραφείο του Υπαρχιμουσικού της ΦΕΚ κ.

Κακαρούγκα καθημερινά 5 μ. μ. με 7 μ. μ. και Σάββατο 11 π. μ. με 1 μ. μ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…