πριν από 2 μήνες

Ανοιχτό κάλεσμα σε καλλιτέχνες της Κεφαλονιάς από το Sanistra Festival 2018

Ανοιχτό Κάλεσμα σε Καλλιτέχνες της Κεφαλονιάς απευθύνουν οι διοργανωτές του Saristra Festival για την έκθεση του έργου τους, στα πλαίσια της διοργάνωσης του Saristra Festival 2018 στις 3, 4, και 5 Αυγούστου.

Το Saristra Festival αναδιπλώνεται στα ερείπια του ορεινού χωριού Παλιά Βλαχάτα, Σάμη, Κεφαλλονιά, το οποίο εγκαταλείφθηκε από τους κατοίκους του μετά τον καταστροφικό σεισμό του 1953.
Το Saristra Festival ενεργοποιεί τον εγκαταλελειμμένο χώρο δημιουργώντας μία γιορτή όπως αυτές που συνέβαιναν στην κεντρική πλατεία του χωριού, την «Σαρίστρα».

1. Βράβευση:
- Ο Καλλιτέχνης θα εκθέσει το έργο του τις ημέρες του φεστιβάλ 3,4,5 Αυγούστου 2018. Τρεις διανυκτερεύσεις στις 3, 4 και 5 Αυγούστου σε δωμάτιο στην περιοχή Σάμης.

2. Όροι συμμετοχής:
Κάθε καλλιτέχνης που είναι κάτοικος Κεφαλονιάς μπορεί να συμμετέχει ανεξάρτητα από την εθνικότητα, το φύλο ή την ηλικία. Οι καλλιτέχνες καλούνται να πραγματευτούν θεματικές χωρίς περιοριστικές αναφορές και χωρίς περιορισμούς στο μέσω έκφρασης ή σε συνδιασμούς μέσων.
Α. Ολοι οι καλλιτέχνες καταθέτουν ένα αρχείο (doc ή pdf) με το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ τους, τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, τις ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ και την ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΟΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ. Αν η παρουσίαση χρειάζεται ειδικό τεχνικό εξοπλισμό, αυτό πρέπει να αναφέρεται. Ονομασία αρχείου σε λατινικούς χαρακτήρες: yoursurname_yourname_title01 πχ. damianidou_veroniki_Mylittlezen
Β. Ολοι οι καλλιτέχνες καταθέτουν ένα φάκελο με 5 εως 12 εικόνες του έργου και να μην ξεπερνάει τα 10ΜΒ. Επίσης καταθέτουν link ή στέλνουν το αρχείο με wetransfer στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όσοι θέλουν να στείλουν video ή multimedia. Ονομασία φακέλου σε λατινικούς χαρακτήρες: yoursurname_yourname_title02 και ονομασίες εικόνων: yoursurname_yourname_αρίθμηση

Προτάσεις κατατίθενται από τις 12 Ιουνίου έως και την 1η Ιουλίου (23:59 UTC +1) 2017 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο OPEN CALL SARISTRA 2018.

3. Σημαντικές Ημερομηνίες:
Προθεσμία κατάθεσης προτάσεων έως και την 1/07/2018.

Τελική ειδοποίηση συμμετοχής μέσω email στις 05/07/2018.
Στήσιμο έργων στις 02/08/2018.

4. Ασφάλιση: Το Saristra Festival δεν θα ασφαλίσει τα έργα ούτε τους καλλιτέχνες.

Κατά τις βραδινές ώρες θα υπάρχει γενική φύλαξη του χώρου. Για ατύχημα, ζημιά ή απώλεια το Saristra Festival δεν φέρει καμία ευθύνη. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…