Σελίδα 1 από 7

Μουσική

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νυμφών διοργανώνει το 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών Νυμφών στο γήπεδο Νυμφών την Κυριακή 20 Αυγούστου 2017 και ώρα 21:00.

Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, αγαπημένοι του κοινού, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, κάνουν μία στάση στην Ελευσίνα στο Φεστιβάλ Αισχυλείων για να επιβιβάσουν στην «Κιβωτό» τους και να ταξιδέψουν το κοινό για ένα ανεπανάληπτο βράδυ.  

Το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017, ο Στέφανος Ανδρεάδης, ο Δήμος Δημητριάδης, ο Γιώργος Κοντραφούρης και ο Αλέξανδρος -Δράκος Κτιστάκης μας ταξιδεύουν με τη συναυλία "Flying jazz to Eternity", στην αίθουσα Τζον Γκόφ (πρώην Δημ.Σχολείο Λογγού), στις 20:30 στους Παξούς.

Ο dj και παραγωγός Fabrizio Maurizi στα dexx του Barrage Dance Stage (Επαρχ.Οδ. Ζακύνθου-Βασιλικού, Αργάσι), την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 και ώρα 23:15.

Μέσα στα πλαίσια του 3ου Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Παξών, ο Πολιτιστικός Φορέας Δήμου Παξών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παξών, διοργανώνουν συναυλία - Rock is Alive - Black Strat Band - Clasic 70s Rock and Blues - στην αυλή του Μουσείου στον Γαϊο το Σάββατο 19 Αυγούστου και ώρα 21:30.

Ένα μουσικό ταξίδι ξεκίνησε στις 12/8/2017 από τον αύλειο χώρο του Ξενία στο Αργοστόλι με τη Νέα Γενιά Κανταδόρων της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας για να συνεχίσει στο ανοιχτό θέατρο του Δήμου Λευκάδας στις 13/8/2017 με το κοινό να ανταποκρίνεται στη νέα αυτή προσπάθεια που στοχεύει να ξυπνήσει θύμισες στους παλαιότερους και να ξανασυστήσει τη μουσική κληρονομιά του Ιονίου, στο κοινό που ακούει το καλό ελληνικό ερωτικό τραγούδι, παντρεύοντας το παλιό με το νέο.

Ο Κωστής Μαραβέγιας Μετά την τεράστια επιτυχία του χειμώνα με τα 24 sold out και τους περισότερους απο 15.000 θεατές στο μεγάλο αυτό ταξίδι στο PassPort Kεραμεικός αλλά και την τηλεοπτική παρουσία του στο The Voice of Greece εχει ήδη ξεκινήσει το μεγάλο του καλοκαιρινό ταξίδι απο άκρη σε άκρη της χώρας μετρώντας ήδη πολλά sold out σε Πάτρα , Τεχνόπολη κ.α.

Ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός και Ερμηνευτής Κώστας Χατζής , σφράγισε μια ολόκληρη εποχή , υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Με ένα τρόπο ξεχωριστό - μ’ εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του - όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο μαζί του. 

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας παρουσιάζει τον Δημήτρη Βερύκιο στην Μουσικο-ποιητική παράσταση "ΣΤΗΝ ΑΠΛΩΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ".

Ο Γιάννης Χαρούλης, μετά από έναν δημιουργικό χειμώνα, ο οποίος σφραγίστηκε από την ερμηνεία του στον νέο δίσκο «Ο δωδεκάλογος του γύφτου» και την επιτυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία, συνεχίζει το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα και το φετινό καλοκαίρι, με μια μεγάλη γιορτή στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο του 7ου SEVEN Festival 2017 και το Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας, την Παρασκευή 18 Αυγούστου.

Σελίδα 1 από 7

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…