πριν από 4 μήνες

To Corfu Open Gardens Weekend στο Μουσείο Καποδίστρια

Αυτό το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019, το Μουσείο Καποδίστρια συμμετέχει στη δράση Corfu Open Gardens Weekend!


Σας περιμένουμε στον Κήπο του Μουσείου Καποδίστρια, στην Κουκουρίτσα Ευρωπούλων, για να απολαύσετε τον βοτανικό και ιστορικό του χαρακτήρα, αλλά και την υπέροχη φθινοπωρινή θέα.

Οι "Ημέρες Επίσκεψης Κερκυραϊκών Κήπων" είναι μια τοπική δράση, όπου ανοίγουν για το κοινό ιδιωτικοί κήποι ανά την Κέρκυρα. Στη δράση αυτή συμμετέχει σταθερά και το Μουσείο Καποδίστρια, το οποίο στεγάζεται στην ιστορική αγρέπαυλη των Καποδίστρια στην "Κουκουρίτσα", στο χωριό Ευρωπούλοι. Η Κουκουρίτσα έχει κηρυχθεί Ιστορικό Διατηρητέο Μνημείο, από το Υπουργείο Πολιτισμού, ως χαρακτηριστικό δείγμα επτανησιακής αστικής αρχιτεκτονικής της υπαίθρου και φυσικής ομορφιάς. Στον κήπο του Μουσείου θα δείτε την πλούσια κερκυραϊκή βλάστηση, τις παλιές υπαίθριες διαμορφώσεις και την εξαιρετική θέα προς την ενδοχώρα της Κέρκυρας και το Ιόνιο Πέλαγος. 

Ο Κήπος, το Καφέ, καθώς και η Μόνιμη Έκθεση του Μουσείου για τον Ι. Καποδίστρια είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως τις 16:00.
Η είσοδος στον κήπο και το καφέ είναι ελεύθερη.
Για την είσοδο στην μόνιμη έκθεση ισχύει εισιτήριο (παιδιά & νέοι έως και 18 ετών, δωρεάν).

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τη δράση Corfu Open Gardes Weekend πατήστε εδώ: Corfu Open Gardens

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Διευθύντρια κα Ελένη Κονοφάου, η αρχισυντάκτρια κα Λυγερή Βικάτου και η συντακτική ομάδα του πολιτιστικού περιοδικού myEptanisa της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας εργάζονται αφιλοκερδώς για τη λειτουργία το,υ με επίκεντρο τα Επτάνησα και τις δράσεις των  επτανησίων σε παγκόσμια κλίμακα και ενημερώνουν ότι μπορείτε να αποστέλνετε δελτία τύπου, ανακοινώσεις, άρθρα κ.α. μέσω μηνυμάτων στις σελίδες που διατηρεί το περιοδικό στο διαδίκτυο (fb, twitter, pinterest, instagram) καθώς και μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι δημοσιεύσεις ακολουθούν την πολιτική της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας για προβολή, διάδοση και διατήρηση του επτανησιακού πολιτισμού σε κάθε μορφή και έκφανσή του μέσα από τον αθλητισμό, τη γαστρονομία, τα γράμματα, την επιστήμη, την ιστορία, τις τέχνες, τον τουρισμό και κάθε μέσο, πρόταση ή βοήθεια προς αυτή την κατεύθυνση ενισχύει τους σκοπούς της. Οι δημοσιεύσεις ακολουθούν τον κανονισμό του περιοδικού, σύμφωνα με τον οποίο αναρτούνται εκτός από τα νέα των Επτανήσων και άλλα παγκόσμιου ή πανελλήνιου ενδιαφέροντος, αποκλείοντας κείμενα με πολιτικό ή κομματικό περιεχόμενο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…