Ημέρα Μνήμης Ιωάννη Καποδίστρια στο Βουλευτικό του Ναυπλίου

Από το Σεπτέμβριο του 2019 το Δ.Σ. της Εταιρείας Μελέτης και Έρευνας Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, αποφάσισε να καθιερώσει την ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ στο Ναύπλιο με ξεχωριστές εκδηλώσεις κάθε χρόνο,σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό όμιλο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ του Ναυπλίου και το Δήμο Ναυπλιέων.

 

Στο πλαίσιο της απόφασης αυτής, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30 στο Βουλευτικό, στο Ναύπλιο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με διάλεξη του Ανδρέα Κούκου - Νομικό, Ιστορικό, Πρόεδρο Δ.Σ.Ε.Μ.Ε.Ν.Σ.Ι. με θέμα: "Η αναστολή του Συντάγματος της Τροιζήνας (Ιαν.1828) και οι αποφάσεις της Δ' Εθνοσυνέλευσης του Άργους (Αυγ.1829)".

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν μουσικό πρόγραμμα με τον Βασίλη Λέκκα.
Συμμετέχουν στο τραγούδι η Κωνσταντίνα Κούκου και το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Ναυπλίου "Συμφωνία".
Στο πιάνο συνοδεύουν η Έλενα Καντάρη και ο Γιώργος Σαλτάρης.
Απαγγελία στίχων από το μέλος της εταιρίας, κα Σπυριδούλα Ιωαννίδη-Ρήγα και αφήγηση κειμένων από ηθοποιούς του Ομίλου "ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ".

Όπως αναφέρει σε δελτίο τύπου ο κος Ανδρέας Κούκος, πρόκειται για μία σπουδαία ημέρα για την Εταιρεία, που ξεκινάει με στοχευμένες εκδηλώσεις και την παρουσία της σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού τον εορτασμό για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…