Μνημεία

O Πολιτιστικός Σύλλογος Νικιάνας "ΟΙ ΣΚΑΡΟΙ" σε συνεργασία με το Δήμο Λευκάδας διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα την Ελληνική Επανάσταση τον Ιούλιο του 1807 στη Νικιάνα, η οποία  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 στη Νικιάνα.

Ο Δήμος Κυθήρων, η Εφορία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής Πειραιώς και Νήσων και η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων ανακοινώνουν το ωράριο λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων και των μουσείων στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα καλώντας τους επισκέπτες να θαυμάσουν τον πλούτο των ευρημάτων,  διευρύνοντας ταυτόχρονα και τις γνώσεις τους μέσα από την ιστορική καταγραφή τους, ως ένα σημαντικό κομμάτι από τα αξιοθέατα του νησιού.

Με ιδιαίτερη χαρά θέλω να καταστήσω κοινωνούς τους συμπατριώτες μου Ιθακήσιους και όχι μόνο ότι μια προσπάθεια αρκετών ετών για να αξιοποιηθεί και να καταστεί επισκέψιμος ο αρχαιολογικός χώρος του Αγίου Αθανασίου – Σχολής Ομήρου αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…