πριν από 9 μήνες

Αουτσάιντερ σε 11 κατηγορίες Όσκαρ η ταινία "The Outpost" του Γιάννη Καλαφάτη

Το παγκοσμίως διάσημο και έγκυρο για τα Οσκαρικά θέματα περιοδικό του Χόλυγουντ "Variety" δημοσίευσε τη πρώτη λίστα του με τα ονόματα όλων των ταινιών που θα μπορούσαν να είναι υποψήφιες σ' όλες τις κατηγορίες του κινηματογράφου για τα πολυπόθητα Βραβεία Όσκαρ του 2021.

Αν και η ταινία "The Outpost" του δυναμικού Λευκαδίτη Ελληνοαμερικανού Παραγωγού Γιάννη Καλαφάτη (John Kalafatis - York Films) δεν έχει ξεκινήσει ακόμα την αναμενόμενη επίσημη καμπάνια του για τη διεκδίκηση της για τα ξακουστά Αγαλματίδια Όσκαρ, και δεν υποστηρίζεται μέχρι στιγμής από τις κινηματογραφικές εταιρείες γίγαντες του Χόλυγουντ όπως οι περισσότερες άλλες ταινίες, έχει καταφέρει να ξεκινήσει σαν αουτσάιντερ σε... 11 κατηγορίες Όσκαρ!

Η ταινία "The Outpost" έχει κατορθώσει καθαρά με την αξία της να βρίσκεται στη λίστα διεκδίκησης Βραβείων Όσκαρ όπως "Καλύτερης Ταινίας", "Καλύτερου Ηθοποιού" για τον γιο του Κλιντ Ίστγουντ, Σκοτ Ίστγουντ και "Καλύτερης Σκηνοθεσίας" για τον Ροντ Λούρι! Όμως, τις μεγαλύτερες πιθανότητες μέχρι στιγμής διεκδίκησης επίσημες υποψηφιότητες για τα Όσκαρ, που θα ανακοινωθούν πιο αργά απ' ότι συνήθως λόγω της πανδημίας, συγκεντρώνει η ταινία "The Outpost" για τις κατηγορίες
"Καλύτερου Προσαρμοσμένου Σεναρίου", "Καλύτερου Β' Ανδρικού Ρόλου" για τον Caleb Landry Jones, "Καλύτερου Μακιγιάζ", "Καλύτερου Ήχου και "Καλύτερης Μουσικής Επένδυσης!

Βέβαια, όλα τα αρχικά ακόμα αυτά προγνωστικά των δημοσιογράφων του κινηματογράφου αναμένεται να αλλάξουν στο μέλλον μόλις ξεκινήσει επισήμως η καμπάνια υποστήριξης της διεκδίκησης των Βραβείων Όσκαρ από τον Γιάννη Καλαφάτη και τους πολυτάλαντους συνεργάτες του! Ευχόμαστε ολόψυχα σ' όλους τους καλή τύχη και επιτυχία στα σχέδια τους!

Σπύρος Καγκάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…