πριν από 3 χρόνια

Παιδική θεατρική παράσταση «Ένας μαύρος γάτος που έμαθε σε ένα γλάρο να πετάει», στο θέατρο Σαρακινάδου της Ζακύνθου

H Θεατρική Σκηνή Ζακύνθου παρουσιάζει την θεατρική παράσταση για παιδιά “Ένας μαύρος γάτος που έμαθε σε ένα γλάρο να πετάει“, στο θέατρο Σαρακινάδου.

Η παράσταση είναι μια θεατρική διασκευή της Όλγας Παρασκευοπούλου, βασισμένη στο γνωστό λογοτεχνικό διήγημα του βραβευμένου Χιλιανού συγγραφέα Luis Sepúlveda “Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ’ ένα γλάρο να πετάει.

Μια γλαροπούλα, η Κεγκά, μολύνεται από μια πετρελαιοκηλίδα. Πριν πεθάνει εμπιστεύεται το αυγό της στον Ζορμπά, ένα καλόψυχο γάτο που της υπόσχεται να φροντίσει το αυγό και όταν γεννηθεί το γλαρόνι να το μάθει να πετά. Ο Ζορμπάς , η κοκέτα Ψιψίνα, ο παντογνώστης Ξερόλας και ο φαινομενικά αυστηρός Κολονέλο, υπερβαίνουν τη γατίσια φύση τους αναδεικνύοντας τη φιλία, την προστασία της φύσης και την αγάπη προς το διαφορετικό ως τις δεσπόζουσες αξίες που πρέπει να μας διακατέχουν.

Παραστάσεις:
28-29 Οκτωβρίου
4-5 & 11-12 Νοεμβρίου

Κρατήσεις θέσεων: 26950 61343

 

Πηγή: zakynthosevents.com

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…