πριν από 10 μήνες

"ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ'' του Φούριο Μπόρντον στο Θέατρο Ζείδωρος στο Καψάλι Κυθήρων

''ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ'' ΤΟΥ Φούριο Μπόρντον στο θέατρο ΖΕΙΔΩΡΟΣ στο Καψάλι κυθήρων για δύο μόνο παραστάσεις: Πέμπτη 10 και Κυριακή 13 Αυγούστου στις 22:00. 

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου σκηνοθετεί το μικρό αριστούργημα του Φούριο Μπορντόν, το έργο- «ρέκβιεμ» του Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι.

Θεατρικό κείμενο της χρονιάς στην Ιταλία, το 1993, το έργο σάρωσε τα βραβεία την περίοδο 1994-5. Ε'ιναι η ιστορία ενός ηλικιωμένου καθηγητή που ετοιμάζει τη βαλίτσα του προκειμένου πολύ σύντομα να εγκαταλείψει το σπίτι του γιού του, όπου φιλοξενείται, γιατί τα εγγόνια του μεγαλώνουν και δεν υπάρχει πλέον χώρος γι΄ αυτόν. Θα περάσει το υπόλοιπο της χωή του σε έναν οίκο ευγηρίας. Είναι η ώρα του αποχωρισμού και του τελικού απολογισμού. Ο ήρωάς μας φορτωμένος με το βάρος όσων ειπώθηκαν, και κυρίως όσων δεν ειπώθηκαν, άλλοτε πικρός και είρων και άλλοτε στοργικός και τρυφερός, μοιράζεται τα αληθινά του συναισθήματα μόνο με το φάντασμα της γυναίκας του, που έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια και πέρασε νέα στη λήθη.

Παίζουν: Γιώργος Κανέλλης, Θανάσης Σάμιος, Ευδοκία Χρυσοβέργη

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…