Εικαστικό αφιέρωμα με θέμα την ελιά από το εικαστικό εργαστήρι Λευκάδας

Το Εικαστικό Εργαστήρι μας προσκαλεί στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής των μαθητών του με θέμα την ελιά, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 στην αίθουσα τέχνης «Θ.Στάμος», στις 19:00. Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του ομώνυμου συλλεκτικού λευκώματος.

Η ελιά, όπως την ύμνησαν οι ποιητές, όπως καταγράφεται στην λαϊκή ψυχή, όπως πέρασε στο εθνικό μας ασυνείδητο, όπως την γνωρίσαμε στα παιδικά μας βιώματα, όπως δεσπόζει στο ελληνικό τοπίο, όπως συνδιαλλέγεται με τις παρυφές του ιερού, του αειφόρου, του ζωτικού, με την βαρύτητα μιας μεταφυσικής σχεδόν οντότητας, ζωντάνεψε στα έργα των μικρών και μεγάλων μαθητών του Εικαστικού Εργαστηρίου, με την ευκαιρία των δεκάχρονων γενεθλίων του.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…