Έκθεση ζωγραφικής "Ο καιρός των Ονείρων" με έργα της Λούσυ Τζόρνταν, στην Λευκάδα

Μετά την επιτυχημένη ατομική της έκθεση "Φανταστικοί Κόσμοι" το 2016 στην Λευκάδα, η Λούσυ παρουσιάζει την καινούργια της δουλειά με τίτλο "Ο καιρός των Ονείρων". Σε αυτή την έκθεση αφιέρωσε τις χρωματικές της αναζητήσεις στο ανθρώπινο σώμα -Αναζητούσα μια πρόκληση και η ζωγραφική του ανθρώπινου σώματος αποτελεί ένα από τα πιο δύσκολα αλλά και ενδιαφέροντα θέματα για έναν καλλιτέχνη-.

Η Λούσυ Τζόρνταν είναι καλλιτέχνης από την Αγγλία αλλά ζει και εργάζεται πλέον μόνιμα στην Λευκάδα. Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία, ενώ διδάσκει ζωγραφική μέσω διαδυκτύου.
Με την χαρακτηριστική της παλλέττα των έντονων χρωματισμών και της φαντασιακής αφαιρετικότητας η Λούσυ αναδεικνύει την ανθρώπινη μορφή. 

-Μετά την τελευταία μου έκθεση που εξερευνούσε το φυσικό περιβάλλον αναζητούσα τρόπους να εξερευνήσω την κατάσταση των ανθρώπων, σκεπτόμενη το που βρισκόμαστε, ως πνευματικά όντα που βιώνουν την εμπειρία του ανθρώπινου σώματος καθώς και το από που ερχόμαστε και προς τα που συλλογικά πηγαίνουμε-.

Εγκαίνια την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου στις 08 00 μ.μ., στην αίθουσα Θεόδωρου Στάμου στην πόλη της Λευκάδας. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 10 Σεπτεμβρίου και θα είναι ανοικτή καθημερινά από τις 10 00π.μ.-02 00 μ.μ. καθώς και από τις 06 00- 10 00 μ.μ.

 Πηγή: mylefkada.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…