Έκθεση Ζωγραφικής «ΟΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» στην αίθουσα τέχνης «Θ.Στάμος» στη Λευκάδα

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λευκάδας διοργανώνει έκθεση ζωγραφικής «ΟΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» από τις 18 έως και τις 30 Νοεμβρίου 2018 στην αίθουσα τέχνης  Θ. Στάμος.

 

 

Στα πλαίσια των ετήσιων πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ τουShinjuku Foundation for Culture and International Exchange του ΔήμουShinjuku του Τόκυο και του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας, οργανώνουμε ‘Εκθεση Ζωγραφικής των μαθητών των σχολείων της Λευκάδας και των μαθητών από το Shinjuku .

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Οι Γέφυρες του Κόσμου»  την ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 και ώρα 5.00μμ στην Αίθουσα Τέχνης Θ. Στάμου στην πλατεία Μαρκά.

Στα εγκαίνια θα δοθούν τα αναμνηστικά διπλώματα των μαθητών που παίρνουν μέρος στην έκθεση και θα γίνει εργαστήρι Ιαπωνικής γλώσσας από τον καθηγητή του Ιαπωνικού Σχολείου «Λευκάδιος Χέρν»,  κ. Χρήστο Ζέρβα.

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…