πριν από 11 μήνες

Παρουσίαση του Ψηφιακού Λεξικού του Λευκαδίτικου Γλωσσικού Ιδιώματος στο Βλυχό Λευκάδας

Την Κυριακή 25 Αυγούστου στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου του Βλυχού έγινε παρουσίαση του Ψηφιακού Λεξικού του Λευκαδίτικου Γλωσσικού Ιδιώματος, lexikolefkadas.gr από τον εμπνευστή και δημιουργό του Νίκο Καββαδά και την Υπεύθυνη ύλης του, Χρυσούλα Σκλαβενίτη.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκδήλωσης "Συνάντηση παλιών μαθητών του Δημοτικού Σχολείου του Βλυχού" που πραγματοποιεί κάθε καλοκαίρι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βλυχού - Γενίου Θέαλος.

Στην παρουσίαση αναλύθηκε το σκεπτικό της δημιουργίας του lexikolefkadas.gr , το περιεχόμενο του, ο τρόπος λειτουργίας και οι δυνατότητες του.

 

Συνημμένα θα βρείτε το κείμενο της παρουσίασης του Ψηφιακού Λεξικού του Λευκαδίτικου Γλωσσικού Ιδιώματος lexikolefkadas.gr στο Βλυχό και τα μέλη του Π.Σ. Βλυχού - Γενίου "Θέαλος"

 

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…