Παρουσίαση του βιβλίου «Μαθαίνοντας να πετάω – Το φιλί του πνεύματος» της Διονυσίας Θεριανού

Οι εκδόσεις ΘΕΡΙΑΝΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου - Πολιτιστική εκδήλωση , της Διονυσίας Θεριανού  « Μαθαίνοντας να πετάω –Το φιλί του πνεύματος ».

 

 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν :

Αλέξης Κωστάλας

Αγγελος Πυριόχος

Βασίλης Πρασσάς

Αναστασία Κορινθίου

 

Στο θεατρικό αναλόγιο  οι:

Κώστας Καποδίστριας

Φωτεινή Σαββατιανού

 

Την βραδιά πλαισιώνουν το Μουσικό Φωνητικό σύνολο ΙΟΝΙΟ ΚΥΜΑ του Τιμόθεου Αρβανιτάκη και ο Γιώργος Χουβαρδάς με το τραγούδι ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ που συνέθεσε με αφορμή το βιβλιο!

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 18.30μ.μ στον χώρο πολιτισμού «Λέσχη Ο Ζάκυνθος Πλατεία Αγίου Μάρκου».

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Ένα ιδιαίτερο βιβλίο αυτογνωσίας , το πρώτο βιωματικό και βιογραφικό παραμύθι  με ρεαλιστική αλλά και ονειρική  πλοκή, που φαίνεται πως θα ταράξει τους λογοτεχνικούς κύκλους εγαινιάζοντας ένα νέο είδος στην ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ.

[Η Διονυσία Θεριανού χρησιμοποιώντας την πένα από φτερά που όλοι κρύβουμε στην ψυχή μας , «γράφει» για όλα όσα μπορουν να μας απελευθερώσουν με οδηγό την Αγάπη. Ένα βιβλίο -επαναστατικό μανιφέστο για την Ζωή , ένα παραμύθι που διαβάζεις στα παιδια σου δυνατά για να το ακούσεις εσύ και να θεραπευθείς – σελίδες που σαν μνήμες κοινές από ένα χθες και ένα αυριο , διαβάζονται για να αλλάξουν το ΤΩΡΑ σου.]

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…