Εκδήλωση αφιέρωμα «Λογοτεχνικές διαδρομές του Γιάννη Βέλλη» στην Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών

Την Τρίτη 04/12/2018 ο Πρόεδρος της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας κος  Δημήτρης Πολλάτος παρευρέθηκε στην εκδήλωση αφιέρωμα Λογοτεχνικές  διαδρομές του Γιάννη Βέλλη” Γενικού Γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών.Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών κος Τάσος Λέρτας και η βραδιά συνέχισε με απαγγελίες ποίησης και αφήγηση μυθιστορήματος με μουσική επένδυση.

Ομιλητές ήταν οι :
Κώστας Καρούσος - Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων λογοτεχνών
Νίκος Γιαννόπουλος - δημοσιογράφος ΕΡΤ - εκπαιδευτικός
Νίκος Χιδίρογλου -δημοσιογράφος
Γιάννης Βέλλης - λογοτέχνης δημοσιογράφος

 Οι ομιλητές ο κάθε ένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σκιαγράφησε   την εξαίρετη προσωπικότητα του κου Βέλλη και βοήθησε το κοινό να  εμβαθύνει στα έργα του λογοτέχνη.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Ντέπη Στενού, η οποία  ανταπεξήλθε με περίσσεια άνεση στο ρόλο της, συμβάλλοντας στην  επιτυχία της εκδήλωσης.

Απαγγελίες των έργων του κου Βέλλη έκαναν οι:
-Ποίηση : Βούλα Μέμου - σκηνοθέτης / Μιχάλης Γριβέας - συγγραφέας
-Μυθιστόρημα Μαρία Λιμογιάννη - ραδιοφωνικός παραγωγός/ Μεμή  Αναστασόπουλου ηθοποιός Πρόεδρος του Διεθνούς Πολιτιστικού Συλλόγου  Ορίζων(Horizon)/ Νίκος Μουρελάτος ηθοποιός,  τραγουδιστής, ποιητής.
-Mουσικά έντυσαν τη βραδιά στο πιάνο η Στέϊσυ Κουλούρη, στο  τραγούδι  ο Νίκος Μουρελάτος και ο  Μάριος Στενός που χάρισε με το κλαρίνο του όμορφες καλλιτεχνικές στιγμές.

Οι απαγγελίες έγιναν με εκφραστικότητα, παραστατικότητα και ζωντάνια  και ο κόσμος βίωσε έντονες στιγμές μέσα από τα έργα του κου Βελλή.

Ακολούθησε δεξίωση σε ζεστό φιλικό κλίμα ανταλλάσσοντας απόψεις για  θέματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Στην εν λόγω εκδήλωση ο κος Πολλάτος συνομίλησε με τον Πρόεδρο της  Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών κο Λέρτα Τάσο και συμφώνησαν στην έναρξη συνεργασιών με την Ένωση Επτανησίων Ελλάδας. Ο κος Πολλάτος επίσης συνομίλησε με τον κο Κώστα Κωνή, Αντιπρόεδρο της Πανειπηρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, οι οποίοι μέσα σε φιλικό κλίμα αντάλλαξαν απόψεις για τα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας και συμφώνησαν σε μελλοντική συνεργασία των δύο φορέων.


Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον χώρο εκδηλώσεων της Π.Ε.Λ. στη οδό Γερανίου  41, Αθήνα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…