Απριλιάτικη γιορτή ανάγνωσης – αφήγησης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατασταρίου Ζακύνθου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατασταρίου Μορφές & η Παιδική – Εφηβική Λέσχη Ανάγνωσης και Αφήγησης Κατασταρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, καλεί μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 28 Απριλίου 2018, στις 11:00 το πρωί στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μορφές σε μια Απριλιάτικη γιορτή ανάγνωσης – αφήγησης μετά μουσικής και παιχνιδιού για μικρούς και μεγάλους.

 

Η παιδική & εφηβική λέσχη ανάγνωσης και αφήγησης του πολιτιστικού συλλόγου Κατασταρίου «Μορφές» στεγάζεται στον χώρο του πολιτιστικού συλλόγου Μορφές στα Χαρτάτα (στο παλιό σχολείο απέναντι από την εκκλησία του Αγ. Ιωάννου Θεολόγου). Λειτουργεί κάθε Σάββατο από τις 5 το απόγευμα και είναι ανοιχτή για όλα τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και τους εφήβους όχι μόνο του Κατασταρίου αλλά και των γειτονικών χωριών, καθώς και για όποιο παιδί ή έφηβο από κάθε σημείο του νησιού θέλει να μπει στην παρέα αυτή. Δεν υπάρχει (χρηματικό) κόστος συμμετοχής. Σκοπός της λέσχης μέσα από την ανάγνωση επιλεγμένων βιβλίων και την αφήγηση ιστοριών και παραμυθιών είναι η ψυχαγωγία και η διασκέδαση των παιδιών.

Τηλ. πληροφοριών και επικοινωνίας: 6973511582 (Τζίνα Μιτάκη, υπεύθυνη της λέσχης)

 

Πηγή: zakynthosevents.com

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…