Σελίδα 1 από 10

Κοινωνία

Ο Αθλητικός Όμιλος «Πρόοδος» και η Φιλαρμονική Ορχήστρα Ιθάκης διοργανώνουν εορταστική εκδήλωση το βράδυ των Χριστουγέννων και μας προσκαλούν στο Μορφωτικό Κέντρο Ιθάκης να διασκεδάσουμε με την ορχήστρα του Σταύρου Αντωνόπουλου.

 

Ποικίλες κδηλώσεις με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Δήμο Ζακύνθου απόλαυσαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού, ενών ετοιμάζονται πυρετωδώς και άλλες έως και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδενόμων του Γυμνασίου/Λυκείου Νυδρίου Λευκάδας διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο πολυπολιτιστικό παζάρι την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017. 

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00μμ στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο άναμμα του κεντρικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πόλης.

 

Ο Πολιτιστικός σύλλογος «Μανώλιες» μας προσκαλεί στην κοπή της Χριστουγεννιάτικης κουλούρας το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Γυμνασίου Ζακύνθου.

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, υποδέχεται το 2018 και στέκεται αρωγός στα όνειρα των νέων, ενισχύοντας φοιτητές και φοιτήτριες της Ελλάδας με ρουχισμό, ηλεκτρονικό εξοπλισμό, οικιακές συσκευές, γραφική ύλη και άλλες ανάγκες, από τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν με τη διάθεση των εικονογραφημένων ημερολογίων σε ειδική έκδοση, του Κερκυραίου καλλιτέχνη Νάσου Βλάχου από τη σειρά SightSeeInk:

Ζωντάνεψε από τη Δευτέρα, η πόλη της Κέρκυρας, για τις τριήμερες εκδηλώσεις στη μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνα. Επίκεντρο, βεβαίως, ο ιερός ναός τ’ Αγιού, με εκατοντάδες πιστούς να συρρέουν για να προσκυνήσουν το Σκήνωμα του προστάτη της Κέρκυρας. Αυτές τις ημέρες, εξάλλου, καταφθάνουν στο νησί πιστοί τόσο από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά κι από την Ρωσία, την Κύπρο, την Ουκρανία, τη Σερβία ώστε να βρεθούν στις εκδηλώσεις για τον πολιούχο Άγιο της Κέρκυρας.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά την εκλογική διαδικασία, η οποία διεξήχθη στις 26 Νοεμβρίου 2017 και την απόφαση των νεοεκλεγμένων μελών του Δ.Σ. κατά την  1η συνεδρίαση του, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2017, έχει ως εξής: 

 


ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Πρόεδρος:  Δημήτριος Πολλάτος (Κεφαλονιά)

Διευθύνων Σύμβουλος: Ελένη Κονοφάου (Κέρκυρα)

Α΄ Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Γιαννουλάτος (Λευκάδα)

Β΄ Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Πομόνης (Ζάκυνθος)

Γεν. Γραμματέας: Μαρία Γραμματικού (Παξοί)

Βοηθός Γραμματέα: Αναστασία Κολοκοτσά (Ζάκυνθος)

Ταμίας: Νικόλαος Γλυτσός (Κύθηρα)

Βοηθός Ταμία: Γεράσιμος Ροσόλυμος (Ιθάκη)

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Φώτης Σώλος (Μικρά Νησιά)

Σύμβουλοι: Ανδριώτης Γεώργιος(Κέρκυρα),

Βλαχοπούλου Αλεξάνδρα (Παξοί),

Γαζή Ευαγγελία (Λευκάδα),

Κοκκόλης Γεώργιος (Κεφαλονιά),

Καραβίας Κωνσταντίνος (Ιθάκη),

Κασιμάτης Εμμανουήλ (Κύθηρα)

 

Η ομάδα διαχείρισης του Πολιτιστικού Περιοδικού myEptanisa.gr συγχαίρει τον Πρόεδρο και τα μέλη του νεοσύστατου Δ.Σ. για την εκλογή τους και εύχεται καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ. 

 

Το Λύκειο Ελληνίδων Αργοστολίου δια της Προέδρου του Διοικητικού του Συβουλίου κας Ευρώπης Μοσχονά - Μαραγκάκη με δελτίο τύπου που δημοσίευσε, μας ενημερώνει για τη σειρά εκπαιδευτικών δράσεων που πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 24 & 25 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Μουσικής «Φοίβος Ανωγειανάκης». Το πολιτιστικό περιοδικό ποικίλης ύλης της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, συγχαίρει το Δ.Σ του Λυκείου Ελληνίδων παραρτήματος Αργοστολίου για το τεράστιο πολιτιστικό έργο που προσφέρει στο Δήμο Αργοστολίου και εύχεται να συνεχίσει με την ίδια δύναμη για την διάδοση και διάσωση της πολιτιστικής παράδοσης της Ελλάδας. 

H Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. αργοστολίζει και μας καλεί να λάβουμε μέρος στο διαγωνισμό για την πιο πρωτότυπη διακόσμηση εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων.

Σελίδα 1 από 10

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…