Σελίδα 1 από 3

Κοινωνία

Το τελευταίο Σάββατο του Ιουλίου διοργανώνεται από τον Κοινωφελή Όμιλο Περαχωρίου μεγάλο πανηγύρι με άφθονο δωρεάν ντόπιο κρασί! Στην αυλή δίπλα ακριβώς από το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, στο παλιό σχολείο, χορός, τραγούδι και ξεφάντωμα μέχρι το πρωί!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το καλοκαίρι, προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα καλοκαιρινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξει το δύσκολο έργο του.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουλίου στον Πλατρειθιά Ιθάκης, η εκδήλωση με τίτλο : “Η βόρειος Ιθάκη στο πέρασμα του χρόνου”, που ήταν συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού, Λαογραφικού, Ιστορικού Συλλόγου Κεφαλληνίας & Ιθάκης «ΤΟ ΡΙΦΟΡΤΣΟ», του Κοινωφελή Ομίλου Πλατρειθιά και του Δήμου Ιθάκης.

Εθελοντική αιμοδοσία από το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, σε συνεργασία με το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών "Ηλία Πολίτη" στο κτίριο της Νομαρχίας. Στην αιμοδοσία μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι αιμοδότες, ανεξάρτητα σε ποιό σύλλογο ή άτομο δίνουν το αίμα τους. Το καλοκαίρι οι ανάγκες για αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες και η συμμετοχή όλων μας επιβεβλημένη. Ημέρα: Πέμπτη 27 Ιουλίου 10:00-13:30

Το χορευτικό τμήμα παραστάσεων του Ομίλου της Νέας Χορωδίας Λευκάδας συμμετείχε στo «22o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών & Τραγουδιών» που πραγματοποιήθηκε στην Άνθεια Αλεξανδρούπολης  στις 7,8 & 9 Ιουλίου 2017.

Ο γραφικός ασυρματιστής που όργωνε τις θάλασσες γράφοντας ποιήματα..

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Τεμπλονίου πραγματοποιεί καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις στο χώρο της Πλατείας του χωριού.

Το Σάββατο 15 Ιουλίου «Τραγουδάμε για την Ελένη Μανώλη», σε μια εκδήλωση συμπαράστασης, για τη ζωή, την ελπίδα και την ανθρωπιά μας, για να καταφέρουμε να προσφέρουμε στην Ελένη την γλυκιά ζωή που της αξίζει. Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί αυτή την μανούλα να φύγει και να γυρίσει γερή πίσω στο κοριτσάκι της.

Στις 21 Ιουλίου, το πλοίο της Greenpeace, Rainbow Warrior, θα βρίσκεται στο λιμάνι της Ζακύνθου. Εκείνη την ημέρα, το πλοίο θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 17:00 μέχρι τις 20:00. 

“Let’s our music show you the way”, είναι το μότο με το οποίο συνεχίζει και φέτος την επιτυχημένη πορεία του, ο πολυτελής τουριστικός οδηγός “Zakynthos Magazine”.

Σελίδα 1 από 3

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…