Σελίδα 1 από 7

Κοινωνία

 

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε. κατά τη συνεδρίασή του, η οποία πραγματοποιήθηκε στις  17/09/2017 και σύμφωνα με τα άρθρα 6, 8, 9 του καταστατικού και 3, 8 του εσωτερικού κανονισμού της, αποφάσισε να προβεί σε έκτακτη Γεν. Συνέλευση των εταίρων/μελών της, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 26/11/2017 στο Πνευματικό Κέντρο των Κυθηρίων (Τριφύλλειο Ίδρυμα - Θεμιστοκλέους 5, ΑΘΗΝΑ - 7ος όροφος) και από ώρα 10:00 έως 14:00 με θέμα:

Στις 24 Οκτωβρίου στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία, η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Pyeong Chang 2018».

 

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ζακύνθου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Ξενοπουλείου Παιδικής Βιβλιοθήκης, συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της πανελλήνιας δράσης Περιβάλλον και Πολιτισμός 2017 της Διεύθυνσης Μουσείων του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού που είναι αφιερωμένη στο στοιχείο του αέρα, και φέρει τον γενικό τίτλο: «Πνοές Ανέμων».

H Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία διοργανώνει το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας με θέμα: «Πάντα κατ’ αριθμόν γίγνονται» στην Λευκάδα, από τις 3 έως τις 5 Νοεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Ionian Blue στη Νικιάνα Λευκάδας.

Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακήσιων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων θα τιμήσει την εορτή του Αγίου Γερασίμου-Πολιούχου της Κεφαλονιάς, το πρωί της παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στο Αίγιο.

Το Μουσείο Χέλμη Φυσικής Ιστορίας συμμετέχει στην επικοινωνιακή δράση πανελλαδικής εμβέλειας “Περιβάλλον & Πολιτισμός 2017 – Πνοές ανέμων” του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Με την δύναμη του ανέμου”. Το Μουσείο μέσα από συγκεκριμένα εκθέματα και παρουσιάσεις θα αναδείξει την αναγκαιότητα και χρησιμότητα του αέρα καθώς, επίσης, και την ώθηση που αυτός έδωσε στον πολιτισμό.

Έκθεση εκπαιδευτικών οικολογικών παιχνιδιών από τα Μονοπάτια Αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί από την  Παρασκευή 13  έως τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και από ώρα 18:00 , στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας.

 

O σύλλογoς ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ξεκινά δυναμικά τη νέα περίοδο 2017 – 2018 συνεχίζοντας τα ήδη λειτουργούντα τμήματα – Ανδρική Χορωδία, Μαντολινάτα,Παιδική Χορωδία και Παιδική Μαντολινάτα προσθέτοντας και το τμήμα του Γυναικείου ΦΩΝΗΤΙΚΟΎ – ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΎ Εργαστηριού , που ξεκίνησε με πολύ ενθουσιασμό.

Η farmers market διοργανώνει την Ημέρα χωρίς πλαστικό στις 30 Σεπτεμβρίου στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς Ζακύνθου, υπό την Αιγίδα του Λιμενικού Ταμείου και την υποστήριξη της εταιρείας Ανακύκλωσης.

Η Φ.Ε.Κ. Καποδίστριας συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια, το Σάββατο 30 και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, μετά απο πρόσκληση του Δήμου Ναυπλιέων. Το μουσικό σώμα θα πραγματοποιήσει συναυλία με κομμάτια ευρωπαϊκού ρεπερτορίου.

Σελίδα 1 από 7

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…