Επιστημονική εκδήλωση στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στη Ζάκυνθο

Η Ελληνική Πανεπιστημιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Σπουδών (ΕΠΕΕΣ) σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων διοργανώνουν επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «Η Ελληνική Έννομη Τάξη 60  Χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης 1957», το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017, στις 19:00, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Ζάκυνθος, περιοχή Παναγούλα).

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Σταύρος Κοντονής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Προέδρου της ΕΠΕΕΣ, Καθηγητή κ. Νικόλαου Φαραντούρη και του Προέδρου της Δ.Ε. του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Καθηγητή κ. Ιωάννη Δραγώνα, με τη συμμετοχή διακεκριμένων μελών της ελληνικής και ευρωπαϊκής επιστημονικής κοινότητας.

Τη συζήτηση θα συντονίσουν οι κ.κ. Σπύρος Φλογαΐτης, Καθηγητής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δικαίου,  τ.Υπουργός και Ναπολέων Μαραβέγιας, Καθηγητής & Αναπληρωτής Πρύτανης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τ. Υπουργός.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…