«Τα Εκκλησιαστικά Αρχεία, πηγή ιστορίας και πολιτισμού της Κεφαλονιάς» θέμα Επιστημονικού Συνεδρίου

Η Οργανωτική Επιτροπή του Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα “Τα Εκκλησιαστικά Αρχεία, πηγή ιστορίας και πολιτισμού της  Κεφαλονιάς”, μας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε τις εργασίες του, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου 2018 (Πέμπτη, 4 Οκτ.: 6 έως 9.30 μ.μ. - Παρασκευή, 5 Οκτ.: 9.30 π.μ. έως 1.30 μ.μ. και 5.30 έως 9.30 μ.μ. - Σάββατο, 6 Οκτ.: 9.30 π.μ. έως 1.30 μ.μ. και 6.15 έως 9.30 μ.μ.) στην αίθουσα Διαλέξεων της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης Αργοστολίου. 

 

Κατά την επίσημη εναρκτήρια συνεδρία (Πέμπτη απόγευμα, 4 Οκτ.) το Συνέδριο θα βραβεύσει τον πρωτ. Γεώργιο Δ. Μεταλληνό, Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, για τη συμβολή του στη μελέτη των εκκλησιαστικών αρχείων. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργεί στην Αίθουσα Τέχνης της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης Έκθεση αρχειακών τεκμηρίων των ΓΑΚ-Αρχείων Νομού Κεφαλληνίας.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα κλείσουν (Σάββατο απόγευμα, 6 Οκτ.) με μουσική εκδήλωση από μουσικό σχήμα φοιτητών του Τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…