Σελίδα 1 από 2

Εκδηλώσεις

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμού Κυθήρων, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Βασικές Αρχές Γευσιγνωσίας Κρασιών», στο Πνευματικό Κέντρο Ποταμού, τη Δευτέρα 4 Ιουνίου και ώρα 17:00.

Το Σάββατο 28 Απριλίου και την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00 στο κανάλι Action24, η εκπομπή «Ταξιδεύοντας με την κουζίνα» με τον Βασίλη Αδαμίδη, μας ξεναγεί γευστικά στο ομηρικό νησί της Ιθάκης.

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σε συνεργασία με τον κο Νίκο Κατσαρό, Διευθυντή τμήματος Διατροφολογίας New York College, πρώην Πρόεδρο του ΕΦΕΤ, τον κο Απόστολο Καρούμπη, Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, την Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, την Λέσχη Αρχιμαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ιονίων Νήσων, την Ένωση Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Κέρκυρας και το ΙΕΚ Κέρκυρας Τουριστικών Επαγγελμάτων σας προσκαλεί στην Ημερίδα Ελαιόλαδου που διοργανώνεται στις 21/04/2018 ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, οδός Αριστοτέλους 2 , 2ος όροφος.

Από τις 9 έως και τις 13 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα το Φεστιβάλ Γαστρονομίας Κέρκυρας «Corfu Food and Wine Festival», η πανηγυρική έναρξη του οποίου θα λάβει χώρα στην πλατεία Σπιανάδα.

Πέντε εστιατόρια της Κέρκυρας έφτασαν στις λίστες των Finalist των γαστρονομικών βραβείων FNL Best Restaurant Awards by Volvo για το 2017 και ένα ήταν Νικητής.

Το ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ (ISTITUTO ITALIANO DI CULTURA) μας προσκαλεί την Τρίτη  21 Νοεμβρίου 2017, ώρα 18.30 στην εκδήλωση αφιέρωμα στο κρασί, την παραγωγή και διάθεση του κρασιού στην Ιταλία και στη βενετική Ανατολή στον όψιμο Μεσαίωνα.

H Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας εγκαινιάζοντας μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων, με σκοπό την ανάδειξη και την βελτίωση της γαστρονομίας του νησιού, έχει τη τιμή να φιλοξενήσει σε ένα 2ήμερο Μaster Class με θέμα : «Θαλασσινά στην ελληνική δημιουργική κουζίνα» τον βραβευμένο Chef του εστιατορίου «Βαρούλκο» κ. Λευτέρη Λαζάρου (με 24 χρυσούς σκούφους,το πρώτο αστέρι Michelin στην Ελλάδα από το 2002 έως και σήμερα).

Μια εντυπωσιακή και ταυτόχρονα εποικοδομητική εκδήλωση έλαβε χώρα την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 στην Αίθουσα Τελετών της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων Αθήνας,  που στόχο είχε την ανάδειξη και επιβράβευση σπουδαίων προσωπικοτήτων από το χώρο του Τουρισμού, της Γαστρονομίας & της Ανάπτυξης,

Γαστρονομική συνάντηση Κέρκυρας - Ηπείρου. Ο Ηπειρωτικός Σύλλογος Κέρκυρας σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και την Λέσχη Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών Ιονίων Νήσων, σας προσκαλούν την Πέμπτη 26-10-2017 στις 18:30 στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Παναγίας των Ξένων σε μια γαστρονομική συνάντηση Κέρκυρας- Ηπείρου.

Η 2η Ετήσια Εκδήλωση Οίνου στην Πλατεία Καμπάνας είναι ένα παιχνίδι γεύσεων, αρωμάτων, χρωμάτων και ηχοχρωμάτων. Είναι μια πραγματική γιορτή που ξετυλίγεται από τους αμπελώνες στην ύπαιθρο, τα οινοποιεία της Κεφαλονιάς, τα στέκια διασκέδασης και τους δρόμους της πόλης, πάντα με επίκεντρο την Πλατεία Καμπάνας και το κρασί!

Σελίδα 1 από 2

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…